الكاتب رسالة

<  التاريخ البحري  ~  Nike Air Max 200 Anthracite/Bordeaux

مشاركة غير مقروءةمرسل: الخميس نوفمبر 07, 2019 4:54 am
مشاركات: 3اشترك في: الخميس نوفمبر 07, 2019 4:38 am
صورة


Nike Sko Sale branding er placeret øverst på tungen over sorte paneler, der matcher snørebånd, indre kraver, hæl og tåkappe. Tynde blå højdepunkter vises lige under kraven og et af øjet. For at komplementere den primære farve vises røde hits i en lodret sekvens, der starter fra det øverste blonderkur til Swoosh ved sidevæggene og til sidst ved den bageste luftenhed. Andre detaljer som det reflekterende hæltræk og periwinkle mesh, ispedd i hele overdelene, afrunder fodtøjstykket.


Når man ser på denne nye farveindstilling ovenfor, har denne seneste iteration af Nike Sko Mænd et par forskellige nuancer af brun overalt, hvor hovedparten af ​​skoen er konstrueret i mesh sammen med læder og syntetiske overlays til en alsidig og moderne udseende. Pastelblå accenter er tilføjet på branding, ankel, eyelets og Air Max enhed for en kontrastfarvende pop af farve. En off white gummi mellemsål og en sort / brun gummi ydersål i huden af ​​udseendet.


Nike Sko Sort til den eftertragtede line-up har Nike Air Max 200 gradvist løftet sin mængde op med den nyeste “Vast Grey” farve, der går imod sin helt egen navnebror. Mens det for det meste er en neutral tilføjelse, fremkalder parret delvist et værktøj til den modsatte ende af spektret med regnbuehits over ydersålen og dirigerer opmærksomheden på dets sortiment af grøn, rød, gul og blå. Resten af ​​konstruktionerne skifter op i skygge bare ved et par hex-koder fra, med indvendigt meshfor i en falmet grå og overlejringer med blegede hits i enten glat skum overlays eller segmentering af tapning.


Nike har droppet sin nyeste Nike Air Max 200 Anthracite/Bordeaux silhuet i en blanding af blå toner. Inspireret af Barcelona-sommer-OL 1992, er den velkaldte “1992 World Stage” -sneaker lavet med en periwinkle mesh base og hits af sort, teal og røde overlays. Yderligere kontrast lander på den røde sockliner og gule Nike-emblemer på tungen og hælfanen, med det friske fodtøj hviler på en hvid / periwinkle mellemsål og en sort Air Max.


https://www.udsalgskrs.com/


يشاهد الملف الشخصي

عرض مشاركات سابقة منذ:  مرتبة بواسطة:

جميع الأوقات تستخدم GMT + 3 ساعات
صفحة 1 من 1
مشاركة واحده
البحث عن:
إرسال موضوع جديد  الرد على الموضوع
لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى
cron